– bistår miljøbevisste medborgere i det grønne skiftet

Tjenester

Velkommen til Skandinavias første sentraliserte permakulturtjeneste

Ved å gjøre permakultur lettere tilgjengelig for folk flest bidrar vi også til økt aktivitet for skandinavias etablerte permakulturdesignere, og minst like viktig bidrar det til designtrening for nye. Bestill tjenester og produkter herfra og bidra til utbredelsen av permakultur!

Er du innehaver av Permaculture Design Certificate (PDC) og ønsker ekstra inntekt, ta kontakt for å bli med oss på laget! Send forespørsel med emnetittel “Designteam” og hvem som var din PDC-lærer og når du tok det. Ønsker du å ta et PDC eller lurer på hva det er, kan du starte med dette blogginnlegget.

Bestill design

Ønsker du innspill og idéer til hva du kan gjøre i din hage eller gård kan du bestille kvalitetssikrede design fra et designteam.

Pris fra kr 4500,-

Foredrag og kurs

Ønsker du å arrangere kurs eller foredrag om permakultur eller permakulturrelaterte tema? Ta kontakt for forslag til tema.

Praktisk workshop

Ønsker du å bestille workshop til arbeid i egen hage, borettslag eller annet kan du komme med forslag til tema og vi kan peke deg i retning av riktig workshop-leder.

Permakulturplanter

Våre venner på Tingvoll er i oppstartsfasen med bedriften deres, og de er første bedrift i Norge som kan skaffe praktisk talt alle hardføre, flerårige nyttevekster!  Hjelp dem i gang ved å kjøpe plantene deres fra permakulturplanter.no

TIDSBEGRENSET TILBUD: Nå har de et kjempetilbud på gavekort som stiger i verdi.

Rocket mass heater-bundle

Ernie & Erica Wisner er eksperter på rocket mass heaters, og tilbyr en gunstig pakkepris på deres tegninger og videoer. For $75 får man blant annet tilgang til tegningene av mange av ovnene deres, flere e-bøker og streamingtilgang til 8 dvd-er. For mer informasjon om pakketilbudet, følg denne linken til tråden deres på permies.com.

Leste du denne?

  • "Har du PDC?"
    “Har du PDC?”
    PDC er det internasjonalt anerkjente 72-timerskurset, som står for Permaculture Design Certificate. Det er et sertifiseringskurs som gir deg rett til å bruke ordet permakultur om det...

Adresse

Postboks 51, 1318 Bekkestua
Tlf.: +47 938 36 163
eivindwb@gmail.com

Del linken

Ordet må spres, så send gjerne nettsidens link til noen du tror har interesse av det!

permakulturdesign.no