– bistår miljøbevisste medborgere i det grønne skiftet

Ben Falk – nordlig permakultur

Ben Falk i Vermont, Canada er forfatter av boken “The Resilient Farm and Homestead”. I mylderet av permakultureksempler fra sørligere breddegrader er Ben Falk et godt eksempel for oss skandinaver å se til.

Ben Falk2

Størrelsesmessig faller Ben Falk inn på småbrukskalaen med sine 40 mål, og han har ikke som mål å være totalt selvforsynt. Han er dyktig og allsidig og har hele pakken med swales, beiteskiftesystem, hugelkultur, drivhus oppvarmet av kompost, sopproduksjon, food forest etc.

Sammen med en gruppe mennesker med ulike kvaliteter og ferdigheter har han dannet Whole Systems Design og tilbyr blant annet designkonsultasjoner og kurs. Et av kursene er gitt ut som DVD, Permaculture Skills. Her er en smakebit:

Geoff Lawton har besøkt Ben Falk og tatt med filmcrewet sitt og publisert en tjue minutters video (gratis mot registrering) hvor han tar oss gjennom eiendommen og peker og forklarer i klassisk stil.

Leste du denne?

  • "Har du PDC?"
    “Har du PDC?”
    PDC er det internasjonalt anerkjente 72-timerskurset, som står for Permaculture Design Certificate. Det er et sertifiseringskurs som gir deg rett til å bruke ordet permakultur om det...

Adresse

Postboks 51, 1318 Bekkestua
Tlf.: +47 938 36 163
eivindwb@gmail.com

Del linken

Ordet må spres, så send gjerne nettsidens link til noen du tror har interesse av det!

permakulturdesign.no